Nosaltres 2018-02-12T16:01:08+00:00

PRODUCTORA AUDIOVISUAL BARCELONA

Icescreen és una productora audiovisual de Barcelona fundada fa més de 5 anys per dos grans amics,
que van decidir unir els seus esforços, les seves ganes i la seva experiència per fer de la seva passió una realitat.

Dani i Miquel es van formar a la EMAV i tenen una àmplia experiència a la producció audiovisual i han treballat a l’entorn audiovisual i de l’espectacle que els ha permès entendre a la perfecció com funciona el mercat i conèixer les necessitats de les empreses que necessiten els seus serveis.

Tots els projectes d’Icescreen els treballen de manera conjunta, des de la creativitat, fins a l’edició final, per combinar les seves fortaleses i aconseguir l’objectiu marcat i un resultat excel·lent.

EQUIP

Som dos professionals apassionats de la producció audiovisual

Cofundador i realitzador

Està especialitzat en l’enregistrament, il·luminació, control tècnic, àudio, postproducció i grafisme. Pilot de Dron certificat per la AESA

Cofundador i productor

Gestiona l’organització, els recursos tècnics i humans i la logística dels rodatges, a més és l’encarregat de realitzar les creativitats.

ELS NOSTRES CLIENTS

Gran trabajo de ICESCREEN. Han sabido captar y plasmar en este vídeo, los conceptos para la mejor experiencia wifi en nuestro recinto.

Marc Carné, Fira Barcelona
Muchas gracias a Icescreen por el trabajo realizado, nuestro grado de satisfacción es el máximo por el resultado conseguido, haremos más cosas juntos seguro.
Sergio Alvarez, Dbike
Va ser una gran experiència tant per als quatre directors com per al director que els entrevistava. La calidesa i senzillesa del plató, així com l’amabilitat i paciència del realitzador van ser un bàlsam per al seu estat nerviós inicial. Espero que podem repetir l’experiència en una altra oportunitat.
Carles Mata, AXIA

Hem desenvolupat tres projectes audiovisuals fins a la data amb ICESCREEN, quedant molt satisfets en tots tres, per la fluidesa en la comunicació, la flexibilitat i el respecte pels terminis d’entrega. De ben segur que comptarem amb ells per a futurs projectes de la Fundació puntCAT, doncs per nosaltres s’han convertit en un veritable col·laborador estratègic.

Jonas Gomez, Fundació puntCAT