4YFN MENTORING CONNECTING STARTUPS

4YFN MENTORING CONNECTING STARTUPS 2017-10-31T11:46:16+00:00

Project Description

El 4YFN és un esdeveniment per a emprenedors més important que té lloc a Barcelona en el marc del Mobile World Congress.

Fundació puntCat va crear un programa de Mentoring destinat a noves empreses amb l’objectiu d’ajudar-les a consolidar el seu model de negoci, mostrar el seu potencial i presentar-les en el 4YFN. Aquestes empreses durant sis setmanes van rebre diferents classes formatives dins de l’entorn empresarial. La nostra tasca va ser documentar totes aquestes classes amb una càmera fixa i microfonía perquè els assistents poguessin tenir sempre a mà aquestes classes i repassar o poder tornar a buscar algun punt important i interessant.

Aquest programa de mentoring va ser organitzat juntament amb el registrador de dominis Nominalia. Es van seleccionar diferents empreses d’entorns com a desenvolupament de comerç electrònic o aplicacions entre unes altres. Tot per concurs i millors idees.

Aquestes diferents empreses, van rebre el mentoring, amb l’objectiu de presentar-se al congrés4YFN i així aconseguir objectius com per exemple els de finançament o compra de la idea.

El que veiem en la peça són els dos dies intensos de congrés amb les explicacions dels mentors i dels organitzadors de la idea. També pel que es van estar preparant aquestes empreses, el dia important d’explicar el seu producte a possibles inversors en el “Demo Day”.

Per a aquest projecte a nivell de realització es van necessitar càmera trípode i microfonía i dues persones d’equip.

També ens agradaria fer esment de les empreses que van participar en aquest concurs i desitjar-los molt èxit.

WeeGo Electric, és un portal web que concentra tota l’oferta en mobilitat sostenible facilitant noves formes de moure’s, com per exemple tots els vehicles elèctrics .

Go Campus ofereix una aplicació d’e-Lerning que se centra en el sector mèdic i de la salut.

Si t’ha agradat aquest projecte i necessites assessorament, pressupost o simplement t’agradaria comentar alguna cosa, contacta sense compromís. Estarem encantats!

Project Details

Skills Needed:

Categories: