# HomelessEntrepreneur i el seu regal de nadal

# HomelessEntrepreneur i el seu regal de nadal 2017-10-31T11:31:54+00:00

Project Description

El projecte # HomelessEntrepreneur és un projecte sense anim de lucre, on s’ajuda a la gent sense sostre a sortir del carrer.

Des de Icescreen també hem ajudat a # HomelessEntrepreneur i a Marcos a sortir del carrer. Per això hem col·laborat amb aquest vídeo, per mostrar al món que si tots posem un granet de sorra, podem fer sortir a aquelles persones que volen del carrer.

Això és solament una premissa de com va començar Homeless Entrepreneur, una oportunitat a persones que estan al carrer i no volen.

Des de la fundació # HomelessEntrepreneur s’ajuda a gent sense llar a posar de nou una adreça en la seva vida i a redirigir els seus camins, amb voluntat i esforç.

Tot va començar amb la idea d’un regal de nadal, però no un qualsevol, sinó un per canviar la vida d’una persona, amb l’ajuda de 16nou que ens  va deixar gratuïtament tot el material i la de molts altres professionals que van cedir els seus serveis per una bona causa, aconseguim que fos un dia especial per a Marcos.

Tots els professionals que van cedir els seus serveis seguiran treballant amb Marcos per a aquesta bona causa, des de fisioterapeutes fins a psicòlegs, a mesura que passi el temps i Marcos s’incorpori de nou a la societat la fundació # HomelessEntrepreneur anirà afegint persones del carrer, que aprendran a sortir d’aquesta amb l’ajuda dels anteriors emprenedors.

Així el primer emprenedor, Marcos, serà el mentor del següent, i aquests podran ensenyar a altres emprenedors a sortir del carrer.

Andrew Funk el creador d’aquesta fundació sense ànim de lucre establerta a Barcelona va aconseguir que aquest projecte tirés endavant gràcies a una campanya de verkami on va sensibilitzar a la població i va crear consciència a les persones del carrer perquè entenguin que passa cada dia al seu al voltant. La seva perseverança i un gran esforç van fer possible que aquesta fundació ara sigui una realitat.

Project Details

Skills Needed:

Tags: