Outdoor sports, entrenador personal TAKA a la Cerdanya

Outdoor sports, entrenador personal TAKA a la Cerdanya 2017-10-31T11:49:55+00:00

Project Description

Impulse On és una empresa de outdoor sports, Takka el seu propietari ens ensenya algunes de les disciplines esportives amb les quals ens pot acompanyar en el nostre recorregut de vacances esportives per la Cerdanya.

Aquest espot està rodat, en l’estació d’esquí de la Molina i Masella, per les seves pistes i els seus voltants. També en la Collada de Toses.

La preproducció va comportar idear una història per ensenyar les diferents disciplines. Arribem a la idea que el personatge, pujava la muntanya i la descendia en diferents modalitats, amb una lleugera introducció per presentar al personatge.

Per realitzar-ho necessitem una setmana. Va ser un rodatge molt divertit però alhora dur ja que en ocasions, havíem de moure tot el material a través de bosc i en pujada. També que en estar entre 1800 i 2500 metres d’altitud en ple hivern, la temperatura era sempre sota zero.

Hi ha diverses curiositats del rodatge. Mentre estàvem buscant on podíem fer la transició de l’esquí de muntanya a l’esquí alpí i pur descens, el punt on es troba amb els esquís DPS. Trobem un crani del que semblava una vaca. No vam poder resistir-nos a muntar un set amb aquesta meravella, va anar un regal que ens aporta aquest punt canalla, extrem i fort de freeride.

En l’escena on ens trobem amb els pals per començar el nordic walking, comencem a pujar i la quantitat de neu també anava en augment. Quan nosaltres comencem a tenir problemes per ascendir amb l’equip, veiem a un home pujant amb bicicleta de muntanya pel mateix lloc que nosaltres amb una facilitat extraordinària.

Ens quedem tots sorpresos de la seva habilitat a mesura que s’acostava. Quan va arribar al nostre punt i amb tot l’alè del món sense semblar fatigat ens va passar…es tractava de Jose Antonio Hermida, el campió del món i olímpic.

Sens dubte l’equip va provar totes les modalitats de outdoor sports per saber que se sentia, amb caigudes, ficades de cames en el riu i altres situacions còmiques.

Cal dir que aquest espot és la “Òpera Primera” de la productora.

Si t’ha agradat aquest projecte, tens una idea, necessites assessorament, pressupost o simplement t’agradaria comentar alguna cosa, contacta sense compromís. Estarem encantats!

Project Details

Skills Needed:

Categories:

Tags: