Pack Domini Nominalia, és hora d’obrir-te al món digital!

Pack Domini Nominalia, és hora d’obrir-te al món digital! 2017-11-06T09:44:56+00:00

Project Description

Un any més, el registrador de dominis Nominalia, ha confiat en nosaltres en la creació del vídeo en la seva campanya anual del Pack Domini Nominalia.

La idea inicial en la reunió de pluja d’idees va ser; “sigui quin sigui el teu negoci”, ens porta a voler representar diferents oficis i sectors. Per a això ens decantem en la gestió de comprar arxius i així poder ajustar el pressupost, ja que el cost de producció en diferents espais i amb actors eleva la inversió.

Amb el guió i enfocament perfilats, busquem les imatges i seqüències que més s’adaptaven amb els perfils que Nominalia volia transmetre. Així vam poder muntar i presentar d’una banda el story board acompanyat d’una pre visualització de com podia quedar la peça.
També dissenyem l’altra meitat de l’espot que hauria de ser en un entorn tridimensional mostrant la seva pàgina web 3d en After Effects.

Una vegada tot va estar aprovat es va gestionar la compra d’imatges i vam procedir en el muntatge, l’adaptació de la web en l’entorn 3d i l’animació

La veu en off va ser a càrrec de Lluís Torrelles, locutor i actor de doblatge.

Project Details

Skills Needed:

Categories: