Proves PISA Catalunya 2015, uns bons resultats per als estudiants

Proves PISA Catalunya 2015, uns bons resultats per als estudiants 2017-02-17T14:55:41+00:00

Project Description

Cada 3 anys, es realitzen les proves PISA. Una prova en el qual el resultat dels alumnes catalans, es comparen amb la resta de països del món. En aquesta ocasió les competències de comprensió lectora, matemàtiques i ciències, seran les matèries que els alumnes de 15 anys van a haver d’afrontar.

La Generalitat de Catalunya i el Departament d’Ensenyament aposten per informar que es tracten aquestes proves i motivar als alumnes catalans per obtenir uns bons resultats en l’informe.

La nostra idea per llançar un missatge motivador als nois i noies que havien d’afrontar les proves PISA, va ser dir-los que si eren bons i entusiastes en les coses que mes els agraden, perquè no ser-ho en aquestes proves ja que treballen en equip per representar-se.

Una de les coses que ens va cridar molt l’atenció és que la majoria de joves desconeixia les proves PISA. Ho associaven amb la ciutat italiana. En veure aquestes situacions còmiques on tots es posaven amb el cos de costat per imitar la famosa torre, decidim captar-ho tot amb la càmera.

Als alumnes també els vam donar regnes soltes perquè ens mostressin amb un vídeo, com comencen i afronten el seu repte diari. Va ser una sorpresa veure la participació i com tots ens enviaven peces de com s’aixecaven i la seva rutina abans d’anar al col·legi.

Aquest rodatge va durar mes d’una setmana. Amb un alt nivell de gestió d’un col·legi sencer per realitzar les escenes. Van ser més de 300 persones que van participar a les quals agraïm la seva paciència.

Estem contents amb aquest vídeo motivació ja que recentment hem estat felicitats pel President. Ens han comunicat també que va complir els seus objectius i que els resultats de 2015 van ser molt bons.

Si t’ha agradat aquest projecte, tens una idea, necessites assessorament, pressupost o simplement t’agradaria comentar alguna cosa, contacta sense compromís. Estarem encantats!

Project Details

Skills Needed:

Tags: