Vídeos amb Dron 2018-02-12T17:06:41+00:00

GRAVACIÓ AMB DRONS

LES MILLORS IMATGES

Vola amb nosaltres

Un enregistrament en dron aporta un valor afegit tant en creativitat com a qualitat a qualsevol vídeo, en Icescreen oferim un servei professional d’enregistrament aeri amb dron que s’adapta a cada projecte, des del més petit fins a la producció més completa. Sempre estem a l’última en tecnologia audiovisual i fa uns anys decidim aconseguir el títol de pilots professionals de Dron per la AESA (Agencia Estatal de Seguridad Aérea) per oferir solucions creatives i a mesura als nostres clients.

L’ÚLTIMA TECNOLOGIA

Drons professionals

Mavic és un Dron perfecte per a petites produccions amb necessitats de càmera standard on el requeriment audiovisual es basa en l’espectacularitat de la imatge aèria, disposa d’una càmera 4k ultra HD amb possibilitat de fer fotografies.

Inspire és un Dron més consistent, ràpid i potent, per a rodatges on la necessitat cinematogràfica pesa més que la imatge aèria, seguiments de vehicles, possibilitat de muntar diferents òptiques, preparat per gravar en 4k ultra HD i en Slowmotion.

COM TREBALLEM

Completem els projectes audiovisuals aportant un plus de creativitat amb imagenes aèries professionals. En Icescreen oferim serveis audiovisuals professionals amb dron perfectes per a documentals, publicitat, reportatges, videoclips i volem amb tots els requeriments legals i de seguretat per treballar amb totes les garanties.

Contacta’ns

Necessites ajuda amb el teu projecte? Vols un vídeo amb Dron?
Explica’ns que idees tens i com podem ajudar-te!
Contactarem amb tu al més aviat possible.