Saló de l’Ensenyament 2017

Saló de l’Ensenyament 2017 2017-10-31T11:28:29+00:00

Project Description

Realització en directe i streaming al Saló de l’Ensenyament 2017!

El Consorci d’Educació de Barcelona es va proposar apropar al màxim els graus de Formació Professional al públic del Saló de l’Ensenyament 2017.

Els alumnes dels centres docents realitzaven algunes tasques relacionades amb la FP al saló, i mitjançant una realització les mostràvem als assistents allò que succeïa a l’estand del Consorci.

En aquest cas, varem aprofitar la última tecnologia i varem fer una realització amb els nostres iPhones, si si, amb els nostres telèfons mòbils i varem utilitzar un iPad a mode de taula de realització.

Els dispositius smartphones d’avui en dia ens ofereixen una gran qualitat, en aquest cas afegint un estabilitzador d’imatge i un micròfon lavalier per a smartphones teníem totes les necessitats cobertes.

La senyal de la realització s’emetia en directe a través de quatre videowalls, el requisit indispensable va ser una bona connectivitat WiFi, ja que els dispositius s’han de comunicar entre ells a través d’una xarxa.

La facilitat amb la que es munta i es desmunta la realització va ser un dels punts forts per a la decisió del client. el fet de no tenir cablejat al mig aporta confort confiança i senzillesa.

Una altra de les avantatges que va suposar el projecte, va ser la gravació de la majoria del vídeo emes en directe, ja que posteriorment es poden plantejar d’utilitzar tot aquell material enregistrat per a altres projectes, i seguir treballant amb el material del que ja disposen.

A més de la facilitat i la senzillesa que requereix preparar una realització d’aquest tipus, s’ha d’afegir la possibilitat d’emetre l’esdeveniment en streaming sense cap problema.

 

Project Details

Categories: