Serveis 2018-02-12T16:44:34+00:00

SERVEIS

Un equip de professionals de la producció, realització i edició al teu servei.

Som una Productora Audiovisual a Barcelona especialitzada en crear un concepte per a la teva marca i dur-lo a terme amb una peça audiovisual que trenqui motlles. Creem vídeos corporatius professionals que plasmin l’essència de la teva empresa. Treballem amb el millor material audiovisual adaptat per a cada projecte i posem a la vostra disposició tot el nostre esforç i creativitat.

PRODUCTORA AUDIOVISUAL

Producció audiovisual en diferents formats i adaptat a les diferents plataformes de difusió actuals. A les nostres produccions cobrim diferents necessitats; vídeo comercial, vídeo corporatiu, reportatges, documental o entreteniment entre altres. La finalitat és oferir un servei personalitzat i complir els objectius amb gran qualitat.

Més informació

VÍDEOS AMB DRON

Ens agrada volar perquè ens permet fer plànols brutals, amb molta bellesa i amb uns punts de vista impressionants. En l’afany d’estar sempre en la cresta de l’ona, Icescreen és operadora de vol amb drons.

No hi ha res millor que solcar els cels i a més fer-ho amb una càmera de vídeo a les mans ales. El fet de gravar des del cel dóna un valor afegit al muntatge del vídeo final.

Més informació

REALITAT VIRTUAL

Produïm vídeos de Realitat Virtual per crear experiències úniques i totalment immersives amb vídeos de 360º. L’impacte publicitari dels vídeos en Realitat Virtual és molt alt ja que pots fer sentir al consumidor potencial les sensacions que produeix la teva marca.

Més información