SEO amb puntCat, millora amb un domini .cat

SEO amb puntCat, millora amb un domini .cat 2017-10-31T11:34:11+00:00

Project Description

Per al projecte de SEO amb puntCAT, els principals reptes van ser trobar una localització on representar i transmetre l’espai de treball que desitjàvem. El càsting d’actrius, va ser important per trobar a l’actriu que agradés al client, tant en interpretació com en presència en càmera. Amb la incorporació de Motion Graphics aconseguim reforçar el diàleg.

En dies de treball, va suposar un per recopilar informació de diferents llocs de Barcelona per rodar. Una altra jornada per visitar els llocs i veure el seu aspecte en càmera entre uns altres i negociar amb els seus propietaris les condicions. Per al càsting d’actrius, també destinem una jornada de treball. El rodatge es va realitzar utilitzant un sol dia. Amb un equip de 5 persones; producció, operador, art i llums, actriu i so directe. Una vegada en l’estudi, es va realitzar el muntatge, masterizació d’àudio, etalonatje i retoc de color per aconseguir un look atractiu. Els Motion Graphics van ser creats per representar amb infografia i reforçar el diàleg de la presentadora.

Com a detalls divertits, vam haver de crear una serie de màscares per tapar elements que no ens interessava que sortissin en pantalla alhora que crear uns altres que si ens agradaven. Us animem a trobar-los!

Amb aquesta peça, Fundació puntCat, aconsella a tots els usuaris que tinguin present que si estan buscant contingut en català, la millor opció és que el cercador acabi en .cat. I a tots els empresaris que tinguin present al públic al que es dirigeixen, ja que si tens continguts en català al teu web, pel teu SEO el teu domini és el .cat.

Si desitges saber més sobre SEO, com posicionar-te millor utilitzant un domini .cat si els teus clients estan a Catalunya, t’aconsellem visitar la web de www.fundacio.cat

Si t’ha agradat aquest projecte i necessites assessorament, pressupost o simplement t’agradaria comentar alguna cosa, contacta sense compromís. Estarem encantats!

Project Details

Skills Needed:

Categories: