Una experiència amb Javier Equip y Kérastase

Una experiència amb Javier Equip y Kérastase 2017-10-31T11:33:08+00:00

Project Description

Una experiència Javier Equip i Kérastase és un vídeo promocional de l’exclusiu saló de bellesa al centre de Mataró.

Per a aquesta producció decidim sortir dels convencionalismes amb altres vídeos de salons o perruqueries ja que trobem que tots aquests tenien massa imatges aportant sempre el mateix. Talls de pèl i tisores. Rentats i assecats. Tots eren massa iguals i no teníem gens que ens transmetés el que sent una persona durant el procés de posar-se maca.

Així doncs decidim trencar motlles i buscar una forma on l’usuari és el protagonista amb les seves sensacions rebent un tracte especial i detallista durant el seu pas per Javier Equip i Kérastase.

Un dels punts forts de Javier Equip són els seus detalls, un d’ells el parquing privat. Amb el decidim obrir l’espot creant una sensació diferent. Busquem intriga a l’inici abans d’entrar en el saló.

Javier Equip és detallista i especial amb el client, ho veiem representat en la sorpresa i un te al arribar. El procés de tall de pèl i maquillatge ho veiem des d’un punt de vista diferent. Molt prop de l’element i ràpid. El resultat és una immensa felicitat.

Si t’ha agradat aquest projecte i necessites assessorament, pressupost o simplement t’agradaria comentar alguna cosa, contacta sense compromís. Estarem encantats!

Project Details

Skills Needed:

Categories:

Tags: