Motion Graphics Gimme five, Fira de Barcelona

Motion Graphics Gimme five, Fira de Barcelona 2017-10-31T11:34:01+00:00

Project Description

Motion Graphics actualment és una de les tècniques de llenguatge audiovisual més sol·licitades. La tendència en Internet que cada dia guanya més adeptes per donar-se a conèixer. Amb Motion podem aconseguir que alguna cosa complex d’explicar s’entengui en pocs segons. Un espot animat amb dinamisme, amè i molta força. És un recurs molt versàtil ja que ens permet crear situacions impossibles de capturar amb una càmera. Pot adoptar diferents estils de disseny adequats al producte o servei. Qualsevol cosa que imaginis es pot crear amb Motion Graphics!

En aquest cas, hem creat per Fira Barcelona aquest vídeo d’animació utilitzant la tècnica en Motion Graphics per ensenyar la millor forma de connectar-se a les seves xarxes wifi i que tot funcioni correctament.

Per desenvolupar aquest projecte primerament desenvolupem la línia argumental, que es tènia que explicar i que volíem que captessin els assistents a Fira Barcelona. Després de realitzar diferents proves de disseny de personatges i d’espais, presentem els esbossos i trobem l’estil que li agradava al client.

La imaginació de com representar les coses en aquesta ficció, el que ha de succeir, i com ho transmetem amb els recursos gràfics son coses que van molt unides. D’aquesta forma aconseguim els recursos per crear les escenes. Posteriorment la tasca és dissenyar tots els elements. La part mes laboriosa després de crear els dibuixos sens dubte és l’animació. Aquesta és molt gratificant ja que lentament es pot apreciar que els moviments que se’ls donen als dibuixos van prenent forma i la història va sorgint. Cal dir que també a tot moment hem tingut una referència del text que narrarà la veu en off. Amb la peça completament animada i amb música, podem anar a l’estudi d’enregistrament de veu amb el locutor que hàgim triat per al projecte i gravar. L’últim pas és unir el vídeo amb la música i la locució.

Si t’ha agradat aquest projecte i necessites assessorament, pressupost o simplement t’agradaria comentar alguna cosa, contacta sense compromís. Estarem encantats!

Project Details

Skills Needed:

Categories: