Pack dominio amb Nominalia, Doodle Motion Graphics

Pack dominio amb Nominalia, Doodle Motion Graphics 2017-10-31T11:46:32+00:00

Project Description

Vídeo d’animació estil Doodle per Nominalia explicant la seva pack domini.

Doodle és una paraula de la llengua anglesa, que traduït a l’espanyol significa gargot. Aquesta paraula ha estat utilitzada per Google per definir l’element més popular de la pàgina del famós cercador.

Per a aquest projecte Nominalia ens va demanar crear un entorn divertit en aquest estil i en tres dimensions per representar la seva pack domini. Dibuixos com a fets en retolador o bolígraf sobre un fons simulant la textura d’una llibreta d’anotacions.

Va ser una tasca molt divertida i bastant enginyosa ja que vam haver de dibuixar els elements amb els quals volíem representar cada contingut del pack.

Els primers passos a seguir en aquest tipus de vídeo d’animació, és dissenyar i desenvolupar el grafisme que posteriorment es presenta al client amb diferents opcions en dibuixos, colors, formes i estils. Aquest procés serveix per determinar l’estil general visual que va a tenir la peça.

Posteriorment hem d’establir el guió literari, ja que aquest ens va a marcar l’entrada i la sortida de tots els elements, les seves aparicions en la pantalla, història en les animacions. L’elecció de la música també ajuda a trobar un ritme i un dinamisme a la peça.

Quan ja tenim el guió literari i les il·lustracions preparades passem a la tasca més laboriosa, l’animació. Aquesta és lenta però és molt agraïda ja que a mesura que vas movent els objectes a poc a poc van prenent forma i tot va a prenent sentit.

Una vegada ja tenim la peça animada i amb la música de fons, anem a l’estudi amb la veu de doblatge triada i la gravem. Es podria dir que l’últim pas és incorporar la veu i treure una peça mestra.

Si t’ha agradat aquest projecte i necessites assessorament, pressupost o simplement t’agradaria comentar alguna cosa, contacta sense compromís. Estarem encantats!

Project Details

Skills Needed:

Categories:

Tags: